Advertentie

Als Marc en Dorine terugkomen van een etentje ter gelegenheid van de verjaardag van Dorine, vinden ze hun dochter Jorinde dood in de badkamer. Jorinde heeft zelfmoord gepleegd. Twee maanden later ontvangt Dorine per post een rouwkaart. In de envelop zit een kopie van de rouwadvertentie van Jorinde met daaronder de tekst: ‘Met jullie dochter is het begonnen, maar met haar zal het niet eindigen…
Jennifer Brugman is rechercheur en heeft een zware tijd achter de rug, maar ze geniet intens van haar dochtertje Nysa. Nog is het niet altijd makkelijk, zeker niet als alleenstaand moeder, maar ze slaat zich er goed doorheen. Jennifer en haar partner Ricardo de Graaf worden op het onderzoek gezet. Een bizar onderzoek en al snel blijkt dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien.

Het tweede deel van deze spannende serie. Na het eerste deel "een nieuw begin" wil je heel graag weten hoe het verder gaat met de personages vooral omdat je ze goed hebt leren kennen.
Telkens als je denkt te weten wie het gedaan zou kunnen hebben word je weer op het verkeerde been gezet. Dat maakt deze serie tot een heel aangename leeservaring. Fijne dialogen en levensechte problemen die niet overdreven worden maken de personages levensecht. En opnieuw wil je bij het einde verder lezen. Eenmaal begonnen niet meer weg te leggen!

Reacties op: Uitgeschakeld

354
Uitgeschakeld - Angelique Haak
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker