Verborgen tralies.

Rachel van der Lee 23 mei 2025 Auteur
Op 15 november 2017 verdwijnt Aisha Vermeulen, de vriendin van rechercheur Luca Borra, spoorloos. Ondanks alle hulp die hij van zijn collega Sanne Philips, de recherche en paragnost Will de Jager krijgt, blijft ze onvindbaar. Haar kinderen zijn ontroostbaar, maar geven de moed niet op. Luca raakt in een depressie waaruit niemand hem weet te krijgen. Tot Franka Catini, een goede vriendin van Sanne, vier jaar later eveneens verdwijnt.

Opnieuw heel erg graag gelezen! Toch hoop ik eigenlijk dat er nog een deel komt. Er staat nog een lijn open die voor mijn gevoel nog niet afgewerkt is. Het verhaal is spannend en ook de gevoelens die de personages doormaken door alle ellende zijn goed beschreven. Als lezer leef je heel erg met ze mee.

Deze schrijfster heeft mij aangenaam verrast! Ik blijf haar in de gaten houden!

Meer recensies van Rachel van der Lee