Advertentie

Verboden tranen

133

Rank 2664 Gelezen 148 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 89 Favoriet 7 Recensies 38
Thrillers & Spanning Artikelen 4 Lijsten 2 Spots 3   Topics 0

Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, staan voor een van de moeilijkste zaken uit hun carrière. In het tuinhuis van een groot landhuis worden vier lichamen ontdekt. Het motief van de dader is een mysterie. De oorspronkelijke bewoners van het huis, Max en Sophie Tildro, zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk en de huidige bewoner, hun zoon Jack, is al ruim twintig jaar vermist. Zijn toenmalige partner Sarah is eveneens onvindbaar. De rechercheurs duiken in het verleden van Jack en Sarah en stuiten op een aantal onverklaarbare gebeurtenissen. Het auto-ongeluk van Max en Sophie werpt veel vragen op als stalmeester Johan na ruim twintig jaar het stilzwijgen doorbreekt. Ondertussen krijgen Sanne en Luca te maken met een andere zaak, de vermissing van een oude vrouw. In eerste instantie lijkt dit een losstaande zaak, maar al snel rijst de vraag of deze vermissing verband houdt met de vier moorden. Sanne en Luca moeten alle zeilen bijzetten om te ontrafelen wat er zich in het verleden heeft afgespeeld en welke duistere geheimen de vroegere bewoners verbergen, voordat er nog meer slachtoffers vallen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Literaire thriller
Serie
Sanne Philips en Luca Borra (2)
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
Eerste editie
14 maart 2014
Laatste editie
03 april 2015
ISBN
9789086602445 , 9789492025258
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (38)

Keuze van de redactie

Een pittige, ‘on-Hollandse’ whodunit

door: Gerry Hameetman 1 like

Het zal voor schrijfster Melissa Skaye (pseudoniem van Melissa Bielsma-Schaaij) erg prettig zijn geweest dat haar nieuwste boek Verboden Tranen  direct werd uitgegeven. Eerdere boeken van haar, zoals de Fantasy-serie Jeremy Jago  voor de jeugd en twee thrillers, verschenen aanvankelijk in eigen...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verboden tranen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken