Advertentie

Dit verhaal gaat om Abigail en Ferdinand. Beter bekend als Abby en Ferdi.
Abby is afgestudeerd maar woont nog in haar oude studentenflat. Ze werkt in een café om alles te kunnen bekostigen.
Ferdi kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij kan dan eindelijk toetreden tot een vereniging en het vrouwelijk schoon gaan bekijken.

Ferdi en Abby wonen naast elkaar en komen zich hierdoor geregeld tegen. Lisette weet iedere ontmoeting tussen die twee met humor te beschrijven. Wat een lol als lezer heb ik gehad tijdens dit verhaal.

Ferdi weet niet wat hem overkomt, Abby maakt hele andere gevoelens bij hem los dan al het andere vrouwelijk schoon. Abby echter is wat terughoudend, ze weet namelijk hoe vaak er een meisje het huis van Ferdi verlaat.

Je leest dit verhaal vanuit twee perspectieven die van Ferdi en die van Abby. Deze twee laten je als lezer meer zien van de personages. Hierdoor krijgt het verhaal iets meer diepgang. Je hebt al snel in de gaten dat ze elkaars tegenpolen zijn. In sommige situaties trekken ze elkaar aan en het daaropvolgende stoten ze elkaar weer af. Erg leuk om te lezen en dan vooral met de humor die erin verweven zit. Wat me vooral opvalt is dat ze elkaar vaak verkeerd interpreteren, waardoor de situatie weer heel anders eindigt dan je als lezer van een feelgood zou willen.

Wat heb ik genoten van deze heerlijke feelgood vol met humor. Ik kijk nu al uit naar de 2 delen die nog komen gaan

Reacties op: heerlijk eerste deel

302
Buren with benefits - Lisette Jonkman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners