Advertentie

Het verhaal draait om het gezin Eline, Stijn en hun zonen Luke en Sem. Zij zijn een happy familie. Maar onder dit laagje zit dan toch wel een andere realiteit.

De vriendinnenclub van Eline zijn allemaal meiden van het koor. Hebben een leuke onderlinge relatie en doen geregeld iets samen. Wanneer zij met de vriendinnen een weekendje weg zijn en Eline een leuke man ontmoet, gaat zij toch wat meer nadenken over haar relatie met Stijn.

Alle personages, zelfs die van de vriendinnen groep worden goed beschreven. Je krijgt een goed beeld van ze.

Ook het wel en wee in het gezin wordt besproken. Met de ups en downs die daarmee van doen zijn. Je voelt je gewoon een van hen. Stijn heeft wat problemen waarmee hij een wig drijft tussen hem en zijn vrouw. Hun zoon Luke merkt het een en ander in het gezinsleven waardoor hij er ook mee bezig is. Met alle gevolgen van dien.

In het laatste deel van het verhaal gebeuren er veel dingen in een korte tijd. Naar mijn gevoel niet zo mooi uitgewerkt als in het eerste deel van het boek.

Voor mij kabbelde het verhaal een beetje voort. Het is voor mij dan ook geen thriller maar eerder een spannende roman. Wat uiteraard niets afdoet aan het verhaal.

Reacties op: spannende roman

23
Dubbele agenda - Saskia M.N. Oudshoorn
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners