Mooi autobiografisch verhaal!

Ramonaleest Ramonaleest
17 mrt 2020

Het verhaal is met veel details beschreven. Je krijgt een kijkje in de gedachtes van Frank maar ook in het ‘echte leven’ op dat moment. Ik vind het knap hoe hij dit allemaal op papier heeft gekregen.

Dit verhaal is geschreven met veel emoties. Ik betrap me er regelmatig op dat ik een beklemmend gevoel heb wanneer ik een passage heb gelezen.
Hij beschrijft in details de zelfmoord van zijn vader en de ‘pogingen daartoe’ en ook het ziektebed van zijn zoontje Mark wordt beschreven.

De passages over zijn depressieve vader raken mij enorm. Ik weet wat het is. Maar nu door de woorden van Frank kan ik me inleven in de mensen die rondom een persoon met depressie leeft. Door de manier van schrijven van Frank heeft elke woord betekenis en dit raakt me enorm.

In dit boek krijg je te maken met de emoties; hoop en angst die heel dicht bij elkaar liggen. Ook krijg je te maken met vertrouwen en los laten. Dit zie ik heel erg terug komen in het stuk van Frank met zijn vader. De grote onmacht voel je toch wel in het verhaal van zijn zieke zoontje Mark.

Ik wil Frank vooral meegeven dit boek te blijven promoten. Het is een boek vol emoties recht uit het hart. En ik raad het zeker iedereen aan om te lezen!

Meer recensies van Ramonaleest