Advertentie

En toen was Melle er weer! Melle die bij opa Grote Krulman binnenloopt en die misschien wel de hele verre opa van Dukko de Doorsluisgorgel ziet staan. Een voorouder van klei die er misschien op lijkt, want opa weet het niet helemaal zeker. Melle helpt opa iets uit een kast pakken en ontdekt een kistje met een naam erop? Wie is Bernhardt? Het heeft met familie te maken, maar wat? Joebelabambam!

Twee nieuwe korte verhalen met Melle in de hoofdrol die, zo de titel ‘En toen’ al duidelijk maakt, over geschiedenis gaan. Na het eerste verhaal wordt gevraagd hoe goed jij je familie kent, jouw eigen geschiedenis. Een enorme rij overovergrootoudernamen volgt voordat je een invulblad tegenkomt met vragen zoals je in een vriendenboekje tegenkomt. Nu gaan de vragen eerst over ouders, grootouders en daarna kun je je eigen notities maken over wat je te weten bent gekomen.
In het midden een in te vullen uitklapbare stamboom voor alle namen van generaties terug in de tijd.

Niet alleen op het omslag, maar op alle pagina’s kom je de mooie, grappige illustraties tegen van Rick de Haas. Overal zie je een Gorgeltje iets dragen of voorbij rennen, het lijkt wel een illustratiefeestje!
Alleen daarom al wil je dit heerlijke Gorgelfamilieboek op jouw bureau hebben liggen om alle familieweetjes in op te schrijven. Misschien ontdek je wel geheimen samen met Melle, Bobba, Limoni en Belia!

Reacties op: voor iedere Gorgelfan!

5
En toen? - Jochem Myjer
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners