Wauw!
Dit boek van Deirdre stond al een tijd op mijn TBR, maar ik las ’m pas na haar andere boeken. En nu snap ik echt niet waarom ik zo lang heb gewacht!
Vanaf de eerste hoofdstukken zat ik meteen in het verhaal van Cole en Ava. Hun verleden maakt je nieuwsgierig en de opbouw van hun band is zó mooi en vol emotie dat je blijft doorlezen. De kwetsbaarheid, liefde, veerkracht, spanning en een klein vleugje spice zorgen voor een perfecte balans.
Dit is zonder twijfel mijn favoriete boek van Deirdre. Hopelijk komt er snel een nieuw verhaal, want haar boeken móét ik gewoon lezen!