FOURTHWING.HEEFT.MIJN.HART.
FOURTHWING.HEEFT.MIJN.HART.
Vanaf hoofdstuk één werd ik al direct meegesleurd in het boek en werd ik verliefd. Het verhaal is zo goed en duidelijk geschreven en ik voelde direct die adrenaline, de spanningen. Je leert de personages goed kennen en de krachten die bezitten. Ik vond het echt super gaaf dat we ook echt de gedachte wisseling konden lezen tussen rijders en hun draken.. ik voelde de woede, de pijn, het verraad, de verwarring, de verlangens tussen Xaden en Violet. Verdomme zij zijn mijn favoriet! De hechte vriendschappen die ze kregen, die ze brachten tot het : we strijden samen tot de dood.. echt dit boek heeft alles, en geeft alles..
MAAR op het einde van het boek brak mijn hart in duizend stukken, en heb ik geblijt als een klein kind! zoveel verraad, dood en plottwist kan ik oprecht niet aan!!
@rebeccayarros blijkbaar is dit haar eerste Fantasy boek geweest, en verdomme, dit is ECHT OPRECHT MIJN FAVORIETE BOEK!!