Advertentie

Lynn werkt in een hotel ze is er om gasten te vermaken en zorgen dat mensen een leuke vakantie hebben. Helaas kan ze niet vergeten wat er is gebeurd hoe hard ze ook probeert. Daan moet mee op vakantie met zijn ouders, ze verliezen hem geen moment uit het oog. Daan heeft het moeilijk en zijn ouders maken het hem niet makkelijker. Daan en Lynn moeten beide de keuze maken doorgaan of een nieuwe weg inslaan? ze merken al snel dat e elkaar nodig hebben om deze keuze te maken.

Hitte is het eerste deel van de serie en ik heb genoten van dit verhaal het leet heerlijk weg. toen ik eenmaal was begonnen had ik moeite met het weg te leggen. je denkt te weten wat er aan de hand is Daan zou zichzelf wel snijden en Lynn zou wel verkracht zijn maar daar blijkt niets van waar te zijn. je wil weten wat Lynn heeft meegemaakt en waarom Daan angstvallig zijn lichaam probeert te verbergen.

het verhaal is sterk geschreven en laat je dingen denken die niet blijken te kloppen dat maakt het verhaal geloofwaardig.

Reacties op: heerlijk verhaal

175
Hitte - Lis Lucassen Olga Hoekstra
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners