leest heerlijk weg…

Sanne 27 februari 2024
* Office romance
* He Falls first
* Steamy

Bossed Around is een heerlijke office romance waarbij ik een beetje Vi Keeland vibes krijg. Zoals ik al gewend was van Danielle Carson heeft zij een fijne schrijfstijl waardoor het boek leest als een trein. Het liefst had ik het in één keer uitgelezen, want je wilt gewoon weten hoe het met Bryce en Cassie verder gaat. Beide karakters zijn goed neergezet. Het zijn sterke karakters wat maakt dat de dynamiek tussen beiden heerlijk is. Hoewel Bryce veeleisend is, weet Cassie goed van zich af te bijten en staat ze haar mannetje wel. Dit zorg voor heerlijke moment met hier en daar wat humor.

Heb je niet zo’n zin in een dik boek, maar wil je wel kunnen genieten van een heerlijk steamy office verhaal, dan is dit zeker een aanrader.

Ik heb enorm genoten van het verhaal en hoop in de toekomst nog meer te lezen van Daniele Carson. Hopelijk geniet jij er net zo van!

Meer recensies van Sanne

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.