Een meeslepende roman met spannende cliffhanger!
Een verhaal vol romantiek, spanning en emotie: dit boek had het allemaal.
De hoofdlijn draait om de liefde tussen twee personages die elkaar niet meteen kunnen vertrouwen. Begrijpelijk, want zij is in de rouw om de dood van haar zus, en hij draagt een groot schuldgevoel met zich mee over een ongeluk in de bergen. Zonder het van elkaar te weten, delen ze een verleden dat hen langzaam maar zeker dichter bij elkaar brengt.
- De relatie tussen de hoofdpersonen is geloofwaardig en goed opgebouwd. In het begin botsen ze flink, wat logisch is gezien Aurora in de rouw is en Jacob ook niet lekker in zijn vel zit, maar juist dat maakt hun groei naar elkaar toe interessant om te volgen. Toch had het tempo daarin soms wat hoger gemogen. Vooral het moment waarop beiden eindelijk vertellen waarom ze nu precies in het plaatsje zijn, had iets sneller mogen komen. Daar zat voor mij net iets te veel herhaling in.
- Aurora was mijn favoriete personage. Ze is zelfstandig, dapper en behulpzaam. Een vrouw met een missie, die ondanks haar verdriet haar eigen pad durft te volgen.
- Het verhaal bevatte een paar mooie plottwists en liet me aan het eind achter met vragen. Eerst dacht ik "huh.. wat gebeurd hier nou?" en was ik een beetje in de war. Maar, uiteindelijk ben ik vooral heel benieuwd naar het vervolg! Hoe gaat dit nu verder?
Al met al een meeslepend boek dat je moeiteloos meeneemt in een verhaal vol liefde, geheimen en emotionele groei.