Een meeslepend debuut dat je niet wil wegleggen!
Een meeslepend debuut dat je niet wil wegleggen!
Vanaf de eerste pagina word je meegezogen in het turbulente leven van Noortje, die haar eerste jaar als danseres bij de legendarische Crazy Horse beschrijft. De auteur excelleert in haar beeldende schrijfstijl; elk detail komt tot leven en je waant je direct in de Parijse showbizzwereld. Het is een avontuur vol uitdagingen, tegenslagen en triomfen dat bewijst over hoeveel doorzettingsvermogen Noortje beschikt. Haar droom als Crazy Horse danseres opgeven is geen optie, ondanks de zware beproevingen die ze moet doorstaan, opgelegd door jaloerse collega's, een veeleisende baas en zelfs een stalker.
Bijzonder is hoe herkenbaar Noortje's verhaal voor mij is, omdat ik in dezelfde periode in Parijs danste bij de Moulin Rouge en ook ik heb mijn ervaringen als Moulin Rouge danseres in 'Kracht van de Spotlights' opgeschreven,. "Ik heb Noortje en Bram misschien wel zien dansen!"
Het was normaal om op je vrije avond wel eens naar elkaars shows te gaan kijken. Deze persoonlijke connectie voegt een extra dimensie toe aan het al boeiende verhaal. De gelijkenis in ervaringen maakt het boek voor mij nóg interessanter.
"Ik kon niet stoppen met lezen," en dat is precies wat je kunt verwachten van dit meeslepende debuut. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een verhaal over dromen, doorzettingsvermogen en de intrigerende wereld achter de schermen van een topcabaret.
Dank je wel Noortje voor het delen van jouw verhaal
Dank je wel Noortje voor het delen van jouw verhaal