Aangrijpend en realistisch
Ik weet niet hoe Alice Oseman het flikt, maar elke keer als ik denk dat het volgende deel in de Heartstopper serie niet beter kan worden, doet ze het toch weer!
Nick en Charlie zijn al snel één van mijn favoriete boekkoppels ooit geworden! (En ze komen naar Netflix!!!! Say what?!)
Ik ben fan! Daarnaast is het ook nog eens een graphic novel waardoor je het snel en gemakkelijk wegleest. Echt waar, ga er even voor zitten en je hebt hem in een uurtje of twee wel uit!
Wat ik ook heel erg mooi vind aan dit deel is dat Alice Oseman heftige onderwerpen zoals eetstoornissen en zelfverwonding op een realistische manier weet neer te zetten.
Ik denk dat er zelfs jongeren zullen zijn die door dit boek een beetje het gevoel krijgen dat ze niet alleen zijn.
Daar wil ik de uitgeverij ook echt nog even voor complimenteren, want aan het einde van het boek staan sites waar je als jongere terecht kan (zowel in Nederland als in België !) Mocht je met soortgelijke problemen kampen.
Alice Oseman en de uitgeverij echt bedanken voor dit aangrijpende, mooie en realistische verhaal!