Heerlijke roman die doet verlangen naar de Franse zomer!
Dit boek is het laatste en derde deel in de serie "Bestemming Parijs". Het boek is goed te lezen als stand-alone en tegelijkertijd erg leuk om in een serie de drie vrouwen Lizzy, Cloe en Sofia te volgen.
In het boek volgen we afwisselend het verhaal van Cloe, Lizzy en Sofia die met zijn drieen afreizen naar de Cote d'azur voor een bruiloft. Alle drie worstelen de vrouwen met hun eigen heden en verleden. Doordat het vertelperspectief wisselt, krijg je het gevoel alle vrouwen te leren kennen met hun mooie kanten, onzekerheden en eigenaardigheden. Hierdoor sluit je ze al snel in je hart.
Een heerlijke, luchtige feelgood roman die je doet verlangen naar lange zomers in Frankrijk.