Een meeslepend en ontroerend verhaal over een verzengende liefde

ruthsh 24 februari 2026
Het verhaal gaat over Catherine, een vrouw die na een traumatische gebeurtenis niet meer kan of wil praten. Om verder te kunnen, moet ze terugdenken aan haar verleden. Vijftien jaar eerder werd ze op de universiteit verliefd op Lucian en leefde ze mee in zijn rijke, wilde vriendenkring. Hun relatie leek perfect, maar op een dag verdween ze plotseling uit zijn leven.

Jaren later heeft Catherine een gezin opgebouwd, maar wanneer ze Lucian opnieuw ontmoet, komen oude gevoelens en herinneringen terug. Ze beseft dat ze hem eindelijk moet vertellen waarom ze destijds vertrok, ook al kan dat alles veranderen.

Het boekt pakt je vanaf de eerste pagina bij de keel. Afwisselend spring je door de tijd heen van heden naar verleden en weer terug, bekeken vanuit het perspectief van Catherine en Lucian. Hun tragische liefdesverhaal speelt zich af te midden van een high end exentrieke vriendenkring, wat extra flair geeft aan de setting van het boek. Het boek roept diverse emoties op en ik kon het niet droog houden. De diverse personages zijn goed neergezet en de schrijfstijl is erg prettig. Ook het hele trauma waar Catherina onder lijdt is sterk neergezet.

Een echte aanrader voor iemand die houdt van een emotioneel en meeslepend liefdesverhaal wat vele lezers niet onberoerd zal laten

Meer recensies van ruthsh