jakob Satu Ramo
Dit is het derde boek uit de Hildur reeks. Het boek kan perfect op zich gelezen worden, aangezien ik ook de vorige delen niet had gelezen.
Ik mocht het ebook lezen via amboanthos.nl, waarvoor mijn dank.
Tijdens de dondere winter in Ísafjörður wordt er een lijk gevonden in de fjorden. Rechercheur Hildur en de finse agent Jakob nemen de zaak op zich. Al snel worden er nog moorden gepleegd. Jakob zit midden in een vechtscheiding en dient hiervoor af te reizen naar Finland. Dit is het moment waarop voor mij het boek zich keert en de spanning begint. Ik geef het boek een 4/5 voor de vlotte stijl en de inhoud van het verhaal. De hoofdstukken waren soms voor mij iets te lang en er worden vaak dingen beschreven die geen meerwaarde geven aan het onderzoek of het verhaal. Ondanks dit alles is het boek echt wel aan te raden.
Ik mocht het ebook lezen via amboanthos.nl, waarvoor mijn dank.