nachtvlucht
Ik heb het boek Nachtvlucht van Suzanne Vermeer mogen lezen via AW BRUNA. Waar voor mijn dank.
Het boek gaat over Stella die na de dood van haar grootvader zijn laatste wens in vervulling laat gaan nl uitgestrooid worden op zijn geboortegrond in Griekenland. Terwijl ze er toch is wil ze haar familie zoeken langs haar vaders kant. Dit wordt hen niet in dank afgenomen. Ze komen er achter dat dit te maken heeft met vroeger, de manier waarop hun vader het eiland heeft verlaten.
Persoonlijk hou ik meer van spannende verhalen met moorden en agenten, maar dit boek heeft me aangenaam verrast. Het is meer het genre roman met een spannend verhaal. Het hoofdpersonage is Stella die beslist om haar familie op te zoeken en achter het geheim te komen van haar grootvader en hoe hij het land verliet. Dit alles met de steun van haar man Fabian. Stella vind ik persoonlijk een heel zelfstandige vrouw die haar eigen mannetje kan staan en voor geen gevaar terugdeinst. Haar man Fabian, daar en tegen is meer op zijn hoede en durft niet vlug zelf iets uit te zoeken. De twee kinderen Liza en Levi zijn nog jong en zorgen voor een speelse en verfrissende noot in het boek. Wat betreft de schrijfstijl, deze kan ik alleen maar toejuichen. De hoofdstukken zijn niet te lang en de schrijfster had me meteen mee in het verhaal. Langzaam aan wordt de spanning opgebouwd en ben je nieuwsgierig naar het vervolg. Er was niets dat me echt stoorde in haar schrijfstijl of het verhaal. Dit boek krijgt van mij 4,5 op 5.
Ik vind het echt een aanrader en ik ga zeker nog meer boeken van haar lezen.
Veel leesplezier
Ik vind het echt een aanrader en ik ga zeker nog meer boeken van haar lezen.
Veel leesplezier