Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Spannend tot de laatste bladzijde!

Sannereadsalot 31 maart 2021
Wanneer CIA-agent John Carwick wordt vermoord, lijkt het erop dat heel Israël ten onder zal gaan. De Mossad schakelt een team van de allerbeste agenten in om het tij te keren. Één van die agenten is Kelilah, een jonge vrouw met een heftig verleden. Lukt het haar om het tij te keren?

Het boek begint gelijk spannend. De toon is gelijk gezet. Als lezer wordt je meteen in het verhaal gezogen, het boek wegleggen is geen optie meer.

Naast het feit dat je de ontwikkelingen van het onderzoek volgt, volg je ook de persoonlijke ontwikkeling van Kelilah. Wat is er met haar en haar familie gebeurd? Wie heeft het trauma dat ze heeft opgelopen op zijn geweten?

De schrijfstijl van Eijt is zeer prettig. Het is vlot geschreven. De hoofdstukken zijn kort en bondig, Eijt draait er niet omheen. Het verhaal is niet langdradig. Het lettertype van dit pocket-formaat is vrij groot en dat leest heel fijn.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die nog nooit een spionagethriller heeft gelezen. Door de prettige schrijfstijl en het pakkende verhaal, vlieg je er zo doorheen. En Eijt weet het spannend te houden tot de laatste bladzijde, dus last van concentratieverlies heb je niet.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Sannereadsalot

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.