Een diepe indruk

Shanne 11 februari 2024
Het boek Treurwil laat een diepe indruk achter bij het verkennen van thema’s rondom verlies en rouw. Hoewel het ik-verhaal van Van Puymbroek prachtig is geschreven, kan het af en toe van de hak op de tak springen tussen onderwerpen verwarring geven. Laat je je meeslepen door de prachtige schrijfstijl, dan krijg je een boek dat je uitdaagt om na te denken over deze complexe menselijke emotie en hoe je er zelf mee om wilt gaan. Treurwil is een boek om rustig te lezen en af en toe weg te leggen, te laten bezinken en om vervolgens weer op te pakken.

Voor mijn volledige recensie, zie de website van PlayWatchRead.

Meer recensies van Shanne