Een boek om in rond te dwalen.
Wat een geweldig boek om over de wereld rond te dwalen.
Per land ontdek je twee bezienswaardigheden en kom je een opmerkelijk feitje te weten. Super interessant.
Het boek is heel afwisselend, er komen natuurfenomenen, geschiedenis en wat de mens heeft gemaakt aan bod. De teksten zijn niet te lang, wat voor kinderen heel fijn is om te lezen. En je ogen komen ook niets te kort. Overal staan er prachtige tekeningen bij die de hele pagina's beslaan van de illustrator Joy Ang.
Dit boek verdient een 10! Nou ja, 10-min....omdat je weet dat lang niet alles aan bod komt qua bezienswaardigheden over de wereld, ben ik ontzettend nieuwsgierig geworden naar nog meer ontdekkingen ;)
Ik heb veel tijd genomen om dit boek te lezen, want doordat er overal prachtige tekening bij stonden, wilde ik ook nog graag afbeeldingen zoeken op het internet over het net gelezen bezienswaardigheid.
Prachtig boek in alle opzichten.
Prachtig boek in alle opzichten.