Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Sterk tot de ontknoping

Lagast 20 januari 2025
Wederom een goed boek geschreven door Bryndza, het verhaal gaat aan een hoog tempo vooruit, er zijn heel wat details bij de moorden die vraagtekens op werken.
Inspecteur Erika Foster gaat meerdere uitdagingen aan, het onderzoek naar de moorden, machtspelletjes boven het hoofd en ook privé leren we haar beter en beter kennen in een nieuwe situatie.
Het is leuk te lezen hoe ze hier mee om gaat en zorgt er voor dat je nog meer connecteert met haar personage.

Het onderzoek gaat in verschillende richtingen en wordt stap per stap opgebouwd naar de ontknoping die ook weer razend spannend is.
Alleen bleef ik hier wat op mijn honger zitten. Er zijn toch enkele details die niet beantwoord zijn.
Waarom werd iets op een bepaalde manier gedaan? Wat was de bedoeling?
Wat maakte dat de moordenaar bepaalde beslissingen nam, die dan niet 100% stroken met het einddoel.
Ik vond dat er hier en daar te weinig uitleg was en het in een paar pagina's klaar was. Wat dan niet in de verhouding stond met de rest van het boek. Er blijven wat vraagtekens over.

Neemt niet weg dat het een sterk boek is, dat ik met plezier gelezen heb.

Meer recensies van Lagast

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.