Vraagtekens? Uhmm..?

SnowWolvesss SnowWolvesss
17 mrt 2024

Het verhaal gaat verder van Luce! Sinds ze nu van Zwaard & Kruis weg is en naar de kustschool gaat, lijkt het een gehele nieuwe omgeving. Gehele andere regeling, dan dat Luce gehad had in Zwaard & Kruis en met nieuwe vrienden! Hoewel sommige vriendschappen in het begin wat stroef gingen, zoals haar nieuwe kamergenoot Shelby. Iemand waar je in het begin vele vraagtekens bij kan krijgen, maar nog meer als Miles op het toneel verschijnt. Beiden geheel verschillende karakters, maar maken het wel langzaam compleet. Waar ze elkaar eerst amper konden uitstaan, is er toch wel hechtenis ontstaan.

Hoewel de nieuwe karakters het verhaal weer wat 'leven' inbliezen, heb ik nog steeds vragen over het verleden van Lucinda. Sommige dingen worden wel verklaard in het verhaal, maar het mysterieuze blijft er wel een beetje in en zeker op het einde.

Het verhaal duurde soms wel degelijk lang, hoewel het maar een boek is van net boven de 300 pagina's, maar soms was het heel langdradig geschreven. Soms was de aandacht zelf even verdwenen en moest ik mezelf echt even duwen om door het gedeelte te komen of laat staan de toxic relatie schrijfsel. Was bijna walgelijk om te lezen en sloeg echt nergens op.

De reeks sluipt me wel mee naar het volgende deel van de Fallen-reeks, maar hopelijk met meer antwoorden, dan vragen.

Meer recensies van SnowWolvesss