“Een heldere uiteenzetting van spirituele liefde”
“Verslaafd aan Liefde” is een boek welk bestaat uit twee delen. In het eerste deel zet Geurtz uiteen uit welke gelaagdheden de mens bestaat en hoe een verslaving aan liefde tot stand komt. Het tweede deel is een ietwat praktischer ingesteld deel met een uiteenzetting hoe we ons kunnen zien zonder de verslaafdheid aan liefde.
“Verslaafd aan Liefde” is mijns inziens een boek waar je voor open mag staan. Met een neutrale blik het boek lezen en kijken hoe en wat dit in jou raakt. Bij sommige stukken in het boek merkte ik persoonlijk weerstand. Het boek nodigt uit om uit te zoeken wat die weerstand is.
Voor mij is het een mooie opstap naar het ervaren van meer spirituele (zelf)liefde.