Broertje
Terug volop genoten van onze Fidelma. Een overvallen schip met vier slachtoffers, de enige die het overleven heeft is de tien jaar jongere broer van Eadulf de man van Fidelma.
Op Cashel verwachten ze het hoge bezoek van Saksische geestelijken.
Wat komt de broer van Eadulf hier plotseling doen na tien jaar geen contact meer met elkaar te hebben!
Zoals altijd de vele mysteries en vele slachtoffers.
Dit boek heeft weer vele tinten van uitleg over religie die misschien voor sommigen niet erg in trek zijn,mij boeit dat, zo komt men de vele veranderingen en gebruiken te weten en wanneer ze ingevoerd werden.
Dit boek steekt de puzzel terug mooi in elkaar, alhoewel er nog spannender zijn in de serie, maar toch hoe de auteur het ieder keer voor elkaar krijgt om iedere keer tot het einde te houden zonder de lezer het door heeft wie de dader of daders zijn.
Ik kijk met verlangen uit naar het volgende deel. 4*
Op Cashel verwachten ze het hoge bezoek van Saksische geestelijken.
Zoals altijd de vele mysteries en vele slachtoffers.
Ik kijk met verlangen uit naar het volgende deel. 4*