Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Heerlijke novella

Teresa 26 mei 2023
Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou) van Vivian van Leeuwen.

Jezus, Judas en Petrus op een arrenslee, wat was dit een leuke Novella ( -> dit is een knipoog naar een uitspraak in het boek). Ik mocht voor LS Amsterdam / zin in Feelgood dit boek voor de release lezen. Ik heb van dit boek genoten! Het leest heerlijk weg, is niet te lang en niet te kort. Genoeg tijd om de leuke personages Carlijn en Luca te leren kennen en te hopen op een happily ever after. Speciale shout-out naar Helena, wat ( ja, het is een wat) een leuke toevoeging was. Ik heb dit boek met een grote glimlach gelezen en zag alle straatjes zo voor me. Het was voor mij een mooie flashback naar mijn eigen stedentrip naar Rome ( waar mijn man mij ten huwelijk vroeg).Daarnaast heb ik geleerd wat een instagram boyfriend fotograaf/ stadsgids is. Serieus, ik wist niet van het bestaan af. Vivian, als hier ooit een Netflix film van zou komen, ik zou hem zeker kijken!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Teresa

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!