Game, set, perfecte match

Tess Tess
25 mrt 2026

Ik mocht dit mooie feelgood boek alvast vooruit lezen voor de World of Romance boekenlounge 2026, Harper Collins/ World of Romance en Gillian King dank hiervoor!

Dit was mijn eerste kennismaking met schrijfster Gillian King en ik kan jullie zeggen, ik ben verkocht!

Dit boek gaat over Mette, zij is journalist en beginnend documentairemaker. Als ze de kans krijgt om de comeback van tennislegende Björn de Graaf vast te leggen, grijpt ze die kans met beide handen aan. Mette en Björn zijn geen vreemde van elkaar, sterker nog ze kennen elkaar eigenlijk heel goed. Björn is namelijk de oude beste vriend van Mettes overleden broer Kees. Deze situatie maakt het natuurlijk niet makkelijk om samen te werken aan een documentaire maar Mette weet precies welke vragen zij moet stellen aan Björn. Ondanks het verleden lijken de twee toch steeds meer naar elkaar toe te groeien.

Dit boek had mijn interesse gewekt vanaf het eerste hoofdstuk en ik had hem het liefst in een ruk uitgelezen. De schrijfstijl is heel prettig en vlot waardoor het boek heel makkelijk wegleest. De hoofdstukken zijn kort en vanuit dual POV geschreven, iets wat ik zelf altijd heel leuk en fijn vind om te lezen.

De personages en verhaallijnen zijn goed uitgewerkt en heeft de juiste dosis drama en feelgood. Daarbij vind ik de cover ook gewoon heel mooi en kleurrijk waardoor het gewoon een prachtig boek is!

Het einde had van mij iets verder mogen worden uitgewerkt. Ik had graag nog gelezen hoe het afronden van de documentaire is gegaan en of het een succes is geworden. Dat is ook meteen de enige opmerking die ik over dit boek kan bedenken.

Dit boek krijgt van mij 4 sterren omdat ik er ontzettend van genoten heb en het gewoon echt een leuk feelgood boek was!

Meer recensies van Tess