een echte Jill Mansell, heerlijk knus!
In dit opnieuw heerlijk knusse boek van Jill Mansell worden we weer mee genomen naar de Cotswolds. We leren als eerste Nella kennen, haar verhaal is het meest leidend en verbindend tussen alle personen die we verder nog leren kennen. Er lopen in totaal zo’n 3 grote verhaallijnen en daarnaast nog een flink aantal kleine lijnen extra door elkaar heen, hierdoor leer je misschien niet iedere persoon zo goed kennen als je zou willen. Al moet ik zeggen dat het mij nooit irriteert bij de boeken van Jill Mansell omdat ze op een heel duidelijke manier weet neer te zetten wie je wel mag en wie niet. Al kan dit soms zomaar richting het einde van het boek een beetje veranderen.
Dit boek was voor mij een fijne afwisseling om te lezen tussen de wat meer spicy boeken en thrillers door die ik de laatste tijd heb gelezen. Denk jij ook wel eens aan mij? Is een fijn verhaal waarin wordt bewezen dat veel spice echt niet altijd nodig is om een vermakelijk feelgoodboek te zijn.