Daisy in love ~ Jette Schröder
Daisy in love is een verhaal over vriendschap, liefde, onzekerheden en ruzies. De nieuwe buurjonge
van Daisy neemt en foto van haar op een zeer gênant moment en wil die maar niet verwijderen.
Daisy is kwaad en moet meteen al niets van de jongen weten. Daisy is heel onzeker en via haar nicht
heeft ze de app Astro- Lynn ontdekt. De app is een horoscoop en Daisy ontdekt al gauw dat ze erg
goed naar dat ding moet luisteren. Het wordt een soort obsessie. Verschillende dingen lopen fout en
haar beste vriendin Kim staat haar bij. Net zoals zij dat zou doen voor Kim. Langzaam aan beginnen
Daisy en Floris bevriend te geraken. Op school wordt er een sterrenshow gegeven en iedereen van
haar vrienden ( en Floris) moedigen haar aan om mee te doen. Na veel gepieker erover schrijft ze
zich toch in. Degenen die meedoen maken volop campagne om stemmen te winnen. Daisy walgt
ervan en doet er niet aan mee. Tot er iets vreselijks gebeurt. Ze gaat dood van schaamte en vraagt
zich af hoe ze hier ooit levend uit kan komen. Alleen had ze er niet bij stil gestaan dat dit juist haar
kans was. Haar kans op geluk.
Dit verhaal lees je in één ruk uit, zo fantastisch is het! Het leest erg vlot en je wilt gewoon weten wat
er verder allemaal gaat gebeuren met de voorspellingen van Astro-Lynn. Even heel eerlijk?
Ik heb zelf gekeken in play store of die app echt bestaat! Het verhaal grijpt je aan en
toch sla je het boek dicht met een goed gevoel. Ik raad dit boek echt heel erg aan!
kans was. Haar kans op geluk.