Een paranormale wereld
Hoe griezelig is het als mensen verdwijnen en weer opduiken op sociale media met nieuws, zoals ontvoerd zijn door heksen (of andere paranormale wezens)?
Everleigh, inmiddels een handhaver, krijgt deze zaak toegewezen samen met haar partner Alaric. Maar helaas blijkt de situatie veel erger te zijn dan ze aanvankelijk denken. Het is een race tegen de klok om de slachtoffers te vinden en te redden. Het helpt niet dat haar demonische kant af en toe opduikt en een naughty dingen met Alaric wil doen.
Ik heb echt enorm van dit boek genoten! Everleigh blijft zich ontwikkelen en als je Haunted By Legacy hebt gelezen, bereid je dan maar voor. Dit boek is duisterder, de slow burn-romance staat in vuur en vlam, en je krijgt nog meer van de paranormale wezens van deze wereld te zien. Ik vind het ook geweldig dat Everleigh’s demonische kant vaker naar voren komt.