Hoever zou jij gaan om de reputatie van je familie te redden?
Lady Ivy Benton gaat debuteren. Niet omdat ze zo graag wil maar meer om de reputatie van haar gezin te redden. Elk jaar mogen debutanten een 'rose bargain' maken met de fae koningin Mor. Dit kan hen helpen om de juiste partner aan te trekken en een luxe of comfortabel leven te leiden.
Echter heeft haar zus Lydia de verkeerde bargain gemaakt waardoor de familie Benton flink schade heeft opgelopen. Ivy moet de juiste stappen zetten om dit recht te trekken.
Vanaf het moment dat ik het boek binnen had gekregen via @thebookshelf was ik al invested. Het verhaal begint sterk en je krijgt een goed beeld hoe iedereen leeft met een fae als koningin. Ivy is een slim en sterk karakter wat goed is neergezet door de auteur en ik vond haar ook reuze interessant.
Daarnaast krijg je ook verschillende pov's tussendoor wat zorgt voor de juiste pauzes.
Wat ik wel heel jammer vond was ongeveer het laatste kwart van het boek. Er zat een random spicy scene in die voor mij akward aanvoelde en de timing was ook heel vreemd. Een 'als dit eruit was, had niemand het gemist,' iets. Ook een voorbedachte coupe en een voor mij willekeurige ontvoering(niet Ivy) worden erin meegenomen.
Ik kan niet wachten op deel 2. De schrijfstyle leest lekker weg en ik heb wel genoten van de spanning die goed opgebouwt is.