Spannend een echte aanraader

Theemuts.anja.leest 11 december 2021
Boek: Gedraag je
Auteur: Lois Blommestein

Jeetje wat een goed boek. Van begin tot eind was het spannend en het bleef maar boeien.
Het boek leest lekker makkelijk weg heeft korte hoofdstukken en is makkelijk te begrijpen. Wat ik zelf erg prettig vond ik dat er boven het hoofdstuk wordt genoemd om wie het gaat in dat stukje.
Spanning was op het laatst wel erg hoog want wie heeft nou die meisjes verkracht? Er gingen diverse personen door mijn hoofd.
Het verhaal is goed opgebouwd er zitten (voor mijn gevoel) geen rare sprongen in het verhaal. Daardoor is het verhaal goed te volgen. De hoofdpersonage is goed neer gezet. Net als de andere personages. Zelf had ik graag van sommige iets meer gelezen dan een paar keer een naam.
Het verhaal vind ik goed neergezet. Het gaat dan wel over verkrachting maar er wordt niet helemaal in detail op in gegaan. Er is goed gekeken naar wat relevant is voor dit boek.

Meer recensies van Theemuts.anja.leest