Geen intermezzo

Therealzorn 19 maart 2025
In de boekwinkel al vaker dit boek vastgehad en steeds weer teruggelegd, vooral omdat de schrijfster me niets zei. Wel enthousiaste citaten op de covers, maar ja..

Mede op aandringen van mijn dochter (die veel enthousiasme in de boek vlogs hoorde kennelijk) uiteindelijk toch gekocht,
In een prettige stijl, die desondanks voor mij wel even wennen was, beschrijft Rooney hoe twee broers de draad van hun beider levens weer oppakken na de dood van hun vader.
Zo gek veel gebeurt er eigenlijk niet in het boek, toch hield het verhaal me wel bezig.
Het midden van het boek had iets meer de vaart erin mogen houden, maar uiteindelijk komen de verhaallijnen fraai bij elkaar.
Zo ronkend als sommige recensies waren, vond ik het niet. Toch 4 sterren, nu zien wat de volgende generatie ervan vindt. En misschien maar eens op zoek naar een volgende titel van deze auteur.

Meer recensies van Therealzorn