Storm

Thirza Dekker 01 januari 2021
Deel 2 van de zeven zussen begon weer bij het sterven van Pa Salt, zoals in deel 1 ook het geval was. Ik vond het interessant om het is vanuit een ander standpunt te bekijken. Enkel ben ik bang dat dit bij de andere delen ook steeds op dezelfde wijze begint. Dit maakt het lezen van het begin wat stroef en saaier. Daarnaast vind ik dat het verhaal in het begin best voorspelbaar is, dit stopt voor mij bij het verhaal van Anna. Dat vond ik toch echt het mooiste gedeelte van het boek. Wat een prachtig, maar ook weer treurig gedeelte. Ik vind het mooi om te zien hoe goed Lucinda onderzoek heeft gedaan en bepaalde feiten en kennis verwerkt in het boek. Ik ben benieuwd naar het verhaal van Star, maar ik sta niet echt te springen om weer het eerste gedeelte te lezen over Pa Salt. Wel ben ik erg nieuwsgierig naar het verhaal achter Pa Salt.

De cover van het boek is erg toepasselijk en ook echt prachtig!

Meer recensies van Thirza Dekker