Fantastisch boek!

Thrillreadswithro 30 januari 2026
Het verhaal gaat over de familie Darker. Nadat ze elkaar jaren uit de weg gaan, en amper spreken met elkaar, verzamelt de familie Darker zich ter gelegenheid van Nana’s 80e verjaardag in Nana’s oude, wat spookachtige huis op een klein getijdeneiland. Eindelijk is de familie weer herenigd. Niet lang na dat ze allemaal gearriveerd zijn word het vloer, en als het vloed wordt, zullen ze acht uur lang van de wereld worden afgesloten.

Net na klokslag middernacht, terwijl er een storm woedt, wordt Nana opeens dood aangetroffen. En een uur later volgt het volgende slachtoffer.

Gevangen op een eiland waar iemand de familieleden een voor een doodt, moeten de Darkers zich buigen over de huidige dreiging én moeten ze allemaal hun geheimen uit het verleden onder ogen zien – voordat het tij keert en alles wordt onthuld.

Het boek heeft goede plots richting het einde, ook al had ik een paar dingen wel al door. Wel heb ik nog altijd vragen na afloop ervan. En zou ik een vervolg ook wel leuk vinden om te lezen. Een mooi spannend verhaal over een familie vol leugens, haat en wraak. “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt zich wel”.

Meer recensies van Thrillreadswithro