Nieuwe favoriete auteur!

ValeriesBoekenwereld 12 augustus 2025 Auteur
Poston schrijft romantiek met een ziel. Haar verhalen zijn hartverwarmend en vol humor, maar dragen ook een diepere laag met zich mee. Zeven jaar weg van jou raakt thema’s als verlies, rouw en het loslaten van het verleden. En dat doet ze met zoveel nuance en schoonheid dat je soms even moet pauzeren om een zin opnieuw te lezen – omdat die je recht in het hart raakt.

Zoals we van haar gewend zijn, zit er ook hier een vleugje magisch realisme in het verhaal. Die subtiele sprankel maakt haar boeken net dat tikje anders en extra bijzonder. Het is comfort reading van het hoogste niveau: romantisch, ontroerend, en tegelijk verrassend diepgaand.

Ik ben zó blij dat dit boek nu ook in het Nederlands beschikbaar is, en ik hoop dat er nog veel meer vertalingen van haar werk volgen. Want wie eenmaal in een boek van Ashley Poston duikt, wil daar nooit meer uit komen.

Meer recensies van ValeriesBoekenwereld