Prachtig!
Splinters van Genade van
Sharon Garlough Brown,
is een los te lezen vervolg op Scherven van licht.
Bedankt @kokboekencentrum.romans voor het opsturen van dit boek.
De serie reisgenoten en bovenstaande boeken vormen samen een waardevol geheel.
Elk boek voelt als thuiskomen door een aantal bekende personen die in alle boeken terugkomen.
'Wat het oog niet heeft gezien en het oor niet heeft gehoord, wat in geen
mensenhart is opgekomen, dat heeft God.
bestemd voor wie Hem liefheeft'
( 1Korintiërs 2:9 )
Katherine Rhodes,directrice van het New Hope-retraitecentrum, kijkt machteloos toe hoe haar achternichtje Wren worstelt met depressie. Terwijl Pasen,het feest van de verlossing nadert,lijkt de hoop verder weg dan ooit.
Met Katherine als haar metgezel doet Wren kleine stapjes richting herstel. Ze besluit Jezus' kruisweg vast te leggen in schilderijen. Tijdens het schilderen ervaart ze een diepe verbondenheid met de Man van Smarten, die als geen ander rouw en lijden kent.
Het boek leest fijn weg, door de brieven die Katherine met Wren deelt, zie je ook haar eigen weg van verlies & rouw.
Ik werd zelf ook bemoedigd door de woorden uit haar brieven.
Een prachtig boek, die mooi aansluit in de 40 dagen tijd.
Maar ook voor iedereen die graag leest en leert over thema's als verdriet,lijden en hoop.
#recensie #kokboekencentrum #lezen #boeken #christelijkeroman
Sharon Garlough Brown,
is een los te lezen vervolg op Scherven van licht.
Bedankt @kokboekencentrum.romans voor het opsturen van dit boek.
De serie reisgenoten en bovenstaande boeken vormen samen een waardevol geheel.
'Wat het oog niet heeft gezien en het oor niet heeft gehoord, wat in geen
mensenhart is opgekomen, dat heeft God.
bestemd voor wie Hem liefheeft'
( 1Korintiërs 2:9 )
Ik werd zelf ook bemoedigd door de woorden uit haar brieven.
Een prachtig boek, die mooi aansluit in de 40 dagen tijd.
#recensie #kokboekencentrum #lezen #boeken #christelijkeroman