Humoristisch boekje over afscheid nemen
Ik begon vol hoge verwachtingen aan dit boek gezien ik er zoveel positiefs over had gehoord.
Het is een boekje vol humor over afscheid nemen van spullen, huisdieren en dierbaren.
De eerste helft van het boek las ik vlotjes doorheen, echter veel opruimtips kwam ik niet tegen. Behalve dat het beter is om plakband te gebruiken i.p.v. nietjes, want dat is beter voor de papierversnipperaar.
Naar het einde toe kwam het boek op een zijspoor. Het ging vooral over afscheid nemen van huisdieren en vervolgens over sentimentele items waaronder brieven en foto's, waar het naar mijn gevoel te langdradig werd.
Dit boekje is naar mijn gevoel geen opruimboek, maar een autobiografisch verhaal over de ervaringen van één vrouw in haar proces van afscheid nemen.
Het leest vlot en bevat veel humor, maar naar mijn gevoel miste het te veel overzicht en naar het einde toe werd het chaotisch.
Ik geef het een score van 2,5/5
Ik geef het een score van 2,5/5