Een boek om echt van te genieten!

VivianHelena VivianHelena
20 mrt 2022

Voor alles liefhebbers van Vlucht van Saskia Lauwagie is dit een sterk aan te raden vervolg, al kan je het boek perfect apart lezen. Saskia vertelt ook hier het verhaal van Laura en Lorenzo die nog steeds gestalkt worden door Petra. Alsof dat niet genoeg is, wordt Laura geconfronteerd met andere wilde fantasieën van haar man en dat in volle corona-tijd. Halverwege het boek neemt het verhaal ook nog eens een compleet andere wending als Valérie, een goede vriendin van Laura naar België komt. Spanning verzekerd.

Het boek leest als een trein en serveert je zeer snel de gerechten: spanning, oplopende emoties, erotiek en vriendschap. Het geheel overgiet Saskia met een heerlijke saus: humor waarvan je niet genoeg kunt krijgen. Alsof dit niet genoeg zou zijn, laat Saskia je ook echt nadenken over bepaalde onderwerpen waar ik nu niet verder op in ga om niet te veel te verklappen. Knap hoe dit aangepakt en omschreven wordt: leg al je vooroordelen maar klaar voor een her-evaluatie en ik weet zeker dat je na het lezen van dit boek milder zal zijn in je mening naar anderen. Knap als een auteur dat kan bereiken zonder al te zwaarwichtig te zijn.
Ik kon het boek maar zeer moeilijk weg leggen en kijk al reikhalzend uit naar het vervolg. Ik geef zelden vijf sterren maar dit boek is ze alle vijf waard!

Meer recensies van VivianHelena