Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Geheimen die uitkomen

Vydnic 18 september 2023
Boek 2 en een nieuw mysterie om op te lossen, waar is de zoon van Tobias gebleven na het drama plaats vond 20 jaar terug, waarbij hij dood was verklaard?

Avery gaat samen met Jameson, Grayson en Xander op zoek naar aanwijzingen en als lezer mocht ik mee. Ze krijgen een beetje hulp van Libby en Nash en daarnaast komt er een vriendin van Avery langs.
Tevens zijn de aanslagen op het leven van Avery nog niet voorbij en doet ze niet alleen ontdekkingen over Toby maar ook over haar moeder.

Een verhaal met puzzels en andere twisten waardoor ik verder wilde lezen, omdat ik wilde weten wat er verder ontdekt ging worden. Ik kan niet wachten om verder te lezen in deze serie.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Vydnic

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.