Geen agent meer
Een boek volgt drie verhalen, dat van Helen, haar oud collega Charlie en journalist Emilia. De verhalen hebben raakvlakken met elkaar en komen uiteindelijk samen.
Een boek met zoals altijd korte hoofdstukken, zoals de andere boeken in deze serie. Het is anders dan de vorige boeken in de serie omdat Helen niet meer voor de politie werkt en daardoor wanneer ze iets op het spoor komt anders te werk moet gaan. Charlie is nog steeds teleurgesteld dat Helen niet meer bij de politie werkt en er is een afstand tussen beide (voormalige) vriendinnen.
De verhaallijn over de vrouwen die slachtoffer zijn geworden van mensensmokkelaars raakte me, vooral hoe ze dachten er beter uit te komen, maar in een nachtmerrie terecht kwamen.
Waarom dan toch maar 3 sterren? Een gedeelte van het verhaal is afgehecht, maar daarnaast is er een open einde en daar houd ik niet van.