Driehoek
Presley verhuist met haar zoontje Alex naar een klein stadje omdat hij de helft van een bed & breakfast van zijn overgrootvader heeft geërfd. De andere helft is van zijn oom, de beroemde quarterback Levi.
Levi heeft niet veel van het leven van Alex meegekregen. Presley heeft een beeld van hem, mede dankzij haar ex de vader van Alex. Maar uiteraard blijft dat beeld niet te kloppen met de waarheid.
Daarnaast is er meteen aantrekkingskracht tussen beiden, maar daar rust uiteraard een taboe op.
Doordat ze de ex van zijn broer is met wie hij een slechte band heeft. Een broer die later nog op komt dagen, zijn leven op de rit probeert te krijgen en Presley terug te krijgen.
Voeg daar Alex bij die het leven en vriendjes in een klein stadje aan het ontdekken is, de moeder van Levi en Tanner die een mening heeft over haar ex schoondochter en haar zoons en Fern die ook in de Bed & Breakfast woont en nogal een persoonlijkheid is. Eentje die me niet altijd aanstaat trouwens.