Top begin van mijn leesjaar.
Wat een manier om het jaar te starten, met verder lezen in dit boek en het uitlezen.
Wat een boek, ik had het al bij veel mensen langs zien komen had nu de kans om het zelf te lezen, maar het stelde niet teleur.
Wat een vrouw is Saeris, eerst al hoe ze aan het overleven is en voor haar broertje zorgt onder zeer moeilijke en zware omstandigheden, maar vervolgens komt ze in het land van de fae terecht en blijkt ze alchemisten magie te hebben, maar ja hoe dat werkt? Daar heeft ze geen idee van, maar ze laat zich er niet onder krijgen. Ondertussen adopteert ze een vosje als huisdier en leert ze omgaan met de fae krijger Kingfisher. De chemie tussen die twee spat ervan af, heerlijk om te lezen.
Voor de rest genoeg, spanning, actie en meer in dit boek.
Ik hoop snel het vervolg op dit boek te kunnen lezen, want uiteraard wil ik weten hoe het verder gaat.
Voor de rest genoeg, spanning, actie en meer in dit boek.