Sterk vervolg

Vydnic Vydnic
8 mrt 2022

Zeer sterk vervolg op deel 1 van deze serie. Deel 1 wat je gelezen moet hebben om alles in dit boek te kunnen volgen.

Al blijven er nog genoeg geheimen en mysteries over om te ontdekken in dit boek. Arsinoe blijkt eigenlijk een gifmengster te zijn en kan dus tegen gif. Wat een paar keer in dit boek, erg goed uit komt.
Mirabella dacht altijd de sterkste te zijn, maar ze blijkt toch een zwak te hebben voor haar zus.
Kathaerine daar is iets vreemds aan, zelfs de mensen van het huis waarin ze is opgegroeid weten dat zenders is, maabniet wat er aan de hand is. Dat wat er speelt wordt pas verder in het boek onthuld.

Een zuster strijd om de kroon, omdat dit de tradities is.
Of zijn tradities er om verbroken te worden?
Met in de zijlijn, maar daardoor niet minder in het verhaal, de verhalen van Jules en haar poema, Joseph en Billy.

Een heerlijk, fantasievol en goed geschreven donker fantasie verhaal. Hoe verder in het boek, hoe meer spanning en actie er plaats vindt.

Enige nadeel? Het volgende deel is nog niet vertaald, dus dat zal ik in het Engels moeten gaan lezen, want daar kan ik niet op wachten tot ze die hebben vertaald.

Meer recensies van Vydnic