gebroken geloften

Vydnic 18 mei 2025
Sebastian Morina

Boeken van deze schrijver kwamen meerdere keren langs in mijn tijdlijn. De plots spraken me aan, omdat ik op dit moment meer maffia romance aan het lezen ben.

Aan de ene kant maakte het boek het waar, ja het is een maffia romance. Aan de andere kant mist het wat in mijn ogen, waardoor het een ok boek is, maar niet meer voor mij.
Het idee klinkt goed, beiden hebben een verleden met ouders die anders zijn dan anders. Hierdoor zijn ze niet goed in relaties en in Morina haar geval erop vertrouwen dat mensen waarom ze geeft haar niet verlaten.

Daarnaast heeft haar oma iets voor haar achtergehouden, ze wist niet dat ze verantwoordelijk zou worden voor het hele dorp en dat ze er bescherming bij nodig had. Die bescherming krijgt ze van Sebastian, een man waarmee ze een one night stand had, maar die nu vanwege de regeling met haar trouwt.

Sebastian is gewend dat mensen doen wat hij zegt, maar de manier waarop dit gaat is meerdere keren wat te kort door de bocht voor mij. Dat had anders gekund. Vandaar dat ik op drie sterren uitkomt. Zijn nichtje en de hond zijn dan wel weer pluspunten voor hem.

Meer recensies van Vydnic