Mij te vroeg

Vydnic Vydnic
27 mrt 2021

Zonder de boekclub van Benedict Cork (https://linktr.ee/benedictcork voor zijn uitstekende muziek en meer) zou ik dit boek niet hebben gekozen om te gaan lezen. Ik lees wel graag zelfhulp boeken, maar een boek over het veranderen van je leven voor 8 uur in de ochtend zou ik niet uitgekozen hebben.

Wat een manier om je leven te veraneren door elke dag in de vroege ochtend de miracle morning routine te doen.
In het boek wordt deze routine uitgelegd en dat alles mogelijk is als je je er maar voor in zet.

Het beschrijft ook de zaken die je tegen zouden kunnen houden om deze routine uit te proberen, zoals de snooze knop van je wekker te gebruiken (iets wat ik zelf niet doe.)
De S.A.V.E.R.S worden ook uitgelegd en wat ze inhouden, sommige daarvan deed ik eigenlijk al (excercise, reading and scribing) en een aantal anderen wil ik wel eens uit gaan proberen. Misschien zelfs vroeg in de ochtend.

Maar alles? Nee dat zie ik mezelf niet doen. Waarom niet? Het klinkt me toch net iets te Amerikaans, maar sommige onderdelen ga ik wel uitproberen.

Meer recensies van Vydnic