Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Top boek

Vydnic 18 september 2023
Wauw, weer een heel ander boek dan de andere twee maar ook weer niet. Deel 3 in deze serie gaat over Jimmy en Lena, zijn assistent en nuchterheidscoach. Zij begint gevoelens voor hem te krijgen en besluit een vervanger voor zichzelf te zoeken. Daar is Jimmy het niet mee eens en hij stelt een plan op, want hij wil Lena niet kwijt. Hij houdt namelijk niet van veranderingen en is net aan haar gehecht geraakt.

Wat een kwetsbaarheid in dit boek en wat mooi om Jimmy te zien groeien vooral op emotioneel vlak, helemaal na wat hij allemaal in zijn jeugd heeft moeten mee maken. Top boek. 

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Vydnic

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.