Tweede kans
Arme Winter met dank aan haar ouders en haar ex, is haar zelfbeeld vrij negatief. Plus ze gaat ervanuit dat anderen haar niet mogen of waarderen.
Die ene nacht met Theo heeft als resultaat dat ze zwanger is, pas wanneer haar dochter 9 maanden is, komt ze erachter dat het telefoonnummer waaraan ze heeft laten weten dat ze zwanger was, niet meer van hem was. Theo doet er alles aan om haar te doen geloven dat hij samen een gezin wil vormen.
Winter raakte me echt, hoe kunnen vooral haar ouders zo zijn geweest toen (en nu nog)
Theo zorgde voor een vrolijke noot, maar later bleek hij daar zich achter te verschuilen.