Boek twee
Met het einde van het eerste boek was er een begin naar dit boek.
Maar kan Lor de Aurora prins wel vertrouwen? Ze twijfelt meerdere keren, vooral aan zichzelf. Maar die zoektocht is wel begrijpelijk met haar verleden en ervaringen.
Een zoektocht vindt er ook letterlijk plaats in dit boek, naar de kroon, Lor haar magie en naar haar toekomst.
Maar uiteraard zijn we er nog niet aan het eind van dit boek, maar ze is wel heel wat stappen verder.
De magie tussen Nadir en Lor spat van de bladzijden af, hij wil alleen te graag en zet soms iets te veel druk, waardoor zij zich weer terug trekt, maar niet altijd.
Wat ook magisch is, is het vele aurora licht wat voorkomt in dit boek.
Wat ook magisch is, is het vele aurora licht wat voorkomt in dit boek.