Betoverend mooi!

watlauraleest 12 juli 2025
Ik heb dit boek gekregen van HarperCollins Holland en worldofromance om een eerlijke recensie te schrijven. Heel erg bedankt!

Dit boek stond al een tijdje op mijn TBR-lijstje, en toen ik zag dat deze werd vertaald door HarperCollins Holland, was dit voor mij het laatste zetje om hem bovenaan de prioriteiten lijst te zetten. Aan het begin twijfelde ik een beetje, cozy fantasy was namelijk bij eerdere boeken niet echt iets voor mij gebleken, maar Het Baby Dragon Café heeft helemaal mijn hart veroverd. Het boek was ontzettend leuk, las heerlijk weg en ik was er zo doorheen. Dit boek is betoverend en neemt je echt helemaal mee in het verhaal van Saphira, Aiden en hun lieve draakje. Ik heb ontzettend genoten van dit verhaal, waarin de balans tussen humor, romantiek en serieuze onderwerpen was heel mooi verwerkt. Dit is een boek die ik steeds ga blijven herlezen, ook omdat het echt een comfort read is geworden. De serieuze onderwerpen in dit boek maakte ook dat de karakters veel meer lagen kregen en ook realistischer werden, wat het boek weer duizendmaal zo mooi maakte. Ik ben helemaal fan en kan en wil dit boek aan iedereen aanraden!

Meer recensies van watlauraleest